• Barana lateral mòbil: (inclosa amb el conjunt del bressol) sense aquesta, el bressol s'utilitza com a llit sidecar (annexat al llit de matrimoni), però si la barana s'instal·la, permet independitzar el bressol i utilitzar-lo com a llitet tant per cohabitar com en una habitació independent. La barana té dues posicions en alçada i és fàcilment desmuntable per a l'ús a diari. Per exemple es pot col·locar quan el nadó fa la migdiada i treure-la a la nit per enllaçar el bressol al llit de la mare.

  • Rodes: si es requereix més mobilitat que els propis lliscadors que duu incorporats el bressol. De fàcil muntatge i respectuoses amb qualsevol tipus de paviment. Dues de les quatre rodes tenen fre, en compliment de la normativa UNE EN 716-1:2008.

  • Calaixera: podeu adquirir una calaixera amb els mateixos materials i acabats que el vostre bressol. Mides: 90x48x90cm (ample x fons x alt). Tiradors fresats integrats al frontal; sobre de forma corbada.

  • Per al matalàs (no inclòs) us recomanem el nostre matalàs artesanal de llana (amb la funda de cotó 100%) que proporciona una millor qualitat del son de l'infant, és ergonòmicament idoni per la salut del nadó i hipoal·lergènic. A més els 7 o 8 quilograms de llana que duu el matalàs, són aprofitables de per vida, ja que es pot re-confeccionar qualsevol matalàs: infantil, juvenil, individual o de matrimoni. Oferim també el servei de desfer, rentar la funa i refer-lo, en el cas que s'embruti o es taqui. D'altra banda, al mercat hi trobareu altres alternatives com el cotó orgànic, i el làtex, que també són més respectuosos amb el medi ambient que no pas l'espuma sintètica (o foam) i els de molles.

  • Si voleu que el nadó quedi més recollit, podeu afegir al bressol un protector de capçal i laterals: per nadons de curta edat o molt moguts trobareu els protectors encoixinats amb diversos acabats tèxtils. Hi ha mares que n'instal·len dos, un com a capçal i un altre als peus. Val a dir que el disseny llis del bressol evita topades amb els clàssics barrots d'altres tipus de llits existents al mercat, per tant, els protectors no són estrictament necessaris.

  • Pel que fa a la roba pel bressol, al mercat hi trobareu infinitat de jocs de llit: de mida estàndar (120x60 cm) i amb l’estil que lliga amb el llitet. Tingueu present que el més recomanable és el cotó 100% i el cotó orgànic per totes les peces que hagin d'estar en contacte amb la pell del nadó. Per vestir l'Ecobressol que apareix en les fotografies que us oferim en aquest web, hem tingut l'oportunitat de tenir a les mans els productes tèxtils de confiança de 'La Giraffa bianca e blu', empresa de confecció nacional de teixits de piqué de qualitat.

Tornar a   l'inici