• Materials naturals: utilitzem tauler elaborat a base de fullola de fusta de pollancre i de calabˇ. Els nostres prove´dors de fusta certifiquen la seva procedŔncia controlada mitjanšant el segell FSC (Forest Stewardship Council) i PEFC (Pan European Forest Certification). Els adhesius utilitzats tenen les mÝnimes emisions de formaldheids, segons lĺanÓlisi DIN EN 717-2:1995-01, classificaciˇ E1; comparables a les pr˛pies emissions de la re´na de la mateixa fusta.

  • Vernissos ecol˛gics: amb base a l'aigua, lliures de dissolvents i de metalls pesats, en compliment de la normativa DIN EN 71-3. Aquest tipus dĺacabats per a la fusta, no tan sols sˇn recomanables per als usuaris, sin˛ per als  mateixos mobles, ja que permeten la transpiraciˇ de la fusta, no creen capa, protegeixen el material, alhora que realcen el color i la textura cÓlida.

  • L'EcoBressol Ús Ýntegrament fabricat al nostre taller, ubicat a l'Alt PenedŔs, on tenim cura de tots els processos de principi a fi. Ďbviament reciclem la fusta per a post-processarla i vetllem per una evoluciˇ cap a l'utilitzaciˇ de materials i acabats respectuosos amb el medi.
  • L'Eco Bressol es troba en estudi per obtenir del distintiu de garantia de qualitat ambiental per a productes de fusta (DGQA) de la Generalitat de Catalunya.
  • Seguretat estudiada: ferratges i peces ben ajustades per evitar rascades. Cantells arrodonits i sense sobresortints per evitar accidents. DistÓncia entre barrots de 50 mm (la normativa fixa la distÓncia entre 45 i 65mm). Fixaciˇ al llit de matrimoni mitjanšant una corretja que evita desplašaments indesitjats. Dues de les quatre rodes tenen fre, com indica la normativa (rodes opcionals). Normativa UNE: EN 716-1:2008 / EN 716-2:2008 / EN 71-3:1996.

  • Regulable en alšada: a l'hora del muntatge, permet ajustar lĺalšada del matalÓs del nadˇ perquŔ quedi al mateix nivell que el matalÓs del llit dels pares.

  • Barana amb dues posicions i fÓcilment muntable i desmuntable.
  • Compacte i lleuger: proporcions ajustades i poc pes, grÓcies al tauler de fusta de Pollancre. Mides totals externes: 125x65x95cm (llarg x ample x alt). Veure plÓnol.

  • Varietat dĺacabats: lasur incolor o amb diverses tonalitats de fusta; laques dins una gamma de colors agradables. En els models lacats, es treballa amb el mateix tauler de fusta, que confereix un acabat mat amb el porus obert, donant una agradable sensaciˇ de material natural.

                                                          

Enllaš a la ZONA VERDA del nostre prove´dor de fusta "Garnica Plywood" 

      __________ 01. Pi __________

      __________ 02. Teca __________

      __________ 03. Cedre __________

      __________ 04. Gris __________

      __________ 05. Blanc (efecte DecapÚ) __________

      __________ 00. Natural (sense envernissar) __________

      __________ 06. Lacat blanc __________

      __________ 07. Lacat albercoc __________

Passeu el cursor per damunt de cada imatge i podreu veure l'Ecobressol ampliat en cadascun dels acabats.

Podeu demanar un color personalitzat tant de vernÝs com de laca, consulteu la tarifa:

- VernÝs color client i Lacat color client -

      Tornar a   l'inici